Web

4/7/2021

|

Tasnádi Márk

Vizuális kódolás a Webflow-val

A Webflow segít elkerülni a webfejlesztés fájdalmas részeit, így a front-end fejlesztők arra összpontosíthatnak, hogy a grafikai terveket minél gyorsabban kivitelezzék. Végső soron a CSS csak a stílusról szól - amit a tervezők olyan összetett vizuális eszközökben szoktak csinálni, mint a Sketch, az Figma és a Photoshop - de a Webflow-n kívül soha nem volt olyan kivitelezés-orientált eszköz, amely vizuálisan biztosítaná a HTML és a CSS lehetőségeit.

Tovább olvasom

Branding

3/18/2021

|

Tasnádi Olivér

Nekem való a márkaépítés?

Ha az utóbbi időben foglalkoztál egy kicsit a márkaépítés témakörrel, jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy neked való-e, kell-e foglalkoznod ezzel. Ebben a cikkben ezt a kérdést válaszolom meg.

Tovább olvasom

Branding

2/11/2021

|

Tasnádi Olivér

Hogyan hat az ügyfélélmény a márkára?

Vajon mi a különbség a user experience és a customer experience között? A customer journey hogyan viszonyul e két fogalomhoz? És mi köze mindezeknek a márkához?

Tovább olvasom

Marketing

1/19/2021

|

Tasnádi Olivér

Márka az online térben - áttekintés kezdőknek

Tudod, hogy olyan tudással, termékkel vagy szolgáltatással rendelkezel, ami sokat segíthet a megfelelő embereknek. Szeretnél szintet lépni, de nem tudod, hogyan kezdd el. Ez a cikk neked szól.

Tovább olvasom

Branding

12/10/2020

|

Tasnádi Olivér

Mit jelent a márka, és miért számít?

A márka az egyik legkevésbé kézzelfogható üzleti fogalom, melyet mindannyian jól ismerünk. Mindenhol ott van, mindenki használja – de vajon ki, mit ért alatta?

Tovább olvasom

Marketing

12/3/2019

|

A consumer journey alapú tervezés jelentősége

A fogyasztók vásárlási ciklusának feltérképezése régen sokkal egyszerűbb és egyértelműbb volt, mint manapság. Hatalmas változások történtek a kommunikációban, amelyek kihatottak az információszerzési módszereinkre és arra is, ahogyan a vásárlási döntéseinket meghozzuk. Ettől függetlenül a marketing szakembereknek továbbra is kapcsolatba kell lépniük a fogyasztókkal, annak érdekében, hogy befolyásolni tudják a vásárlás útját.

Tovább olvasom

Marketing

11/8/2019

|

Tasnádi Olivér

Hogyan hozzunk létre olyan marketing stratégiát, amely felgyorsítja az üzleti növekedést?

Vessen egy pillantást arra, hogy miért van szüksége hatékony marketing célokra az üzleti növekedéshez.

Tovább olvasom

Marketing

10/25/2019

|

8 kérdés, amit fel kell tennie magának, ha elégedetlen konverziós arányával

A konverziós ráták állandó karbantartást igényelnek és rendszeres fókuszpontként kellene szolgálniuk az optimalizálás és a marketing folyamatok során. Az autó motorjához hasonlóan a konverziós folyamat is rendszeresen ellenőrzést és gondozást igényel.

Tovább olvasom

Design

10/15/2019

|

Tasnádi Olivér

Számít-e a logó?

Milyen jelentőséggel bír a logó? Ezen múlik egy vállalkozás sikere, vagy mindegy, hogy milyen ábrát választunk? Cikkünkben feltárjuk a választ e kérdésekre.

Tovább olvasom

Branding

9/19/2019

|

Hogyan készítsünk Buyer Persona-t?

Az alábbi cikk elmagyarázza, mit takar ez a kifejezés, hogy mire használjuk őket és hogyan lehet őket létrehozni. Mindezt 4 egyszerű lépésben!

Tovább olvasom

Tetszett a cikk?
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként az ehhez hasonló cikkekről. Havonta legfeljebb egyszer küldünk emailt és ígérjük, hogy nem spamelünk.

Köszönjük! A feliratkozás sikeres volt.
Hoppá! Sajnos nem sikerült.