Kinek való a tanácsadás?

A tanácsadás neked való, ha vállalkozó vagy, vagy egy KKV vezető pozíciójában dolgozol.

Ha szeretnél tanácsot kérni olyasvalakitől, aki járt már hasonló helyzetben, mint te. Ha úgy gondolod, hogy időt és pénzt spórolhatsz, ha valaki megosztja veled azon tapasztalatait, amik már bizonyítottan beváltak.

Vagy, ha saját magad képes vagy megvalósítani azt, amit ügynökségünk is kínál szolgáltatáként, de útmutatásra van szükséged hozzá.

Üzenet Olivértől

Állok rendelkezésedre, hogy segítsek legyőzni olyan akadályokat, amik visszatartanak a nagyobb sikertől.

Ha azon gondolkodsz, vajon mit tudhatok, amit te nem: semmit. Csupán rengeteget hibázatam és ezekből a hibákból tanultam. Nem vagyok okosabb nálad, de biztosan vannak olyan tapasztalataim, amik neked nincsenek meg.

Fiatal korom ellenére már 10 éve foglalkozom vizuális kommunikációval. Eleinte szüleim vállalkozásába segítettem be, első fizetett projektemet 18 évesen valósítottam meg, majd tanulmányaim mellett is végig dolgoztam szabadúszóként.

Amikor 2018-ban, tele lelkesedéssel és naivitással elindítottam ezt az ügynökséget, nem ismertem senkit a szakmában és nem volt ügynökségi tapasztalatom sem.

Azóta volt lehetőségem sokat dolgozni és hibázni: volt, hogy egy projektet csak a pénz miatt vállaltam el; volt, hogy túl nagy fába vágtam a fejszém; volt, hogy rosszul választottam üzlettársat; és volt olyan is, hogy hagytam magam kihasználni. Ezekre a hibákra utólag remek tanulási lehetőségként tekintek, és remélem, hogy a jövőben sok új hibát véthetek és ezáltal tapasztaltabbá és bölcsebbé válhatok.

Közben számtalan sikerem is volt: ügynökségemmel több, mint 50 projekt során segítettünk ügyfeleinknek; dolgoztam feltörekvő vállalkozókkal és milliárdosokkal is; adtam elő nemzetközi étteremlánc vezetőségének; dolgoztam egy rangos sportrendezvény reklámkampányán; és nem utolsó sorban néhány igazi jó barátra is szert tettem.

A kezdetekben néhány 10.000 Forintért készítettem weboldalakat ismerősöknek, ma már nemzetközi ügyfeleknek dolgozom csapatommal együtt, több 10.000 Eurós projekteken.

Nincsen titkom. Ez csupán annak köszönhető, hogy elszánt és kitartó vagyok, és tanulok a hibáimból. Csak akkor megyek bele egy együttműködésbe, ha úgy gondolom, a lehető legjobb megoldást tudom nyújtani.

Bár mindig úgy érzem, hogy az utam elején járok és egyre csak több a tanulnivaló, rá kellett ébrednem, hogy vannak olyan területek, amikben eleget hibáztam ahhoz, hogy mások számára hasznosítható tapasztalattal rendelkezzek.

Ha szeretnél más hibáiból és tapasztalataiból tanulni és megspórolni magadnak rengeteg felesleges gyötrődést és nem utolsó sorban pénzt, akkor lépj velem kapcsolatba.

Témák, amikben Olivér tud segíteni

Ezek részben olyan területek, amikben szakmája által vált kompetenssé, másrészt olyan tapasztaltok, amiket vállalkozóként szerzett, saját cége építése során.

Márkaépítés és vizuális kommunikáció

Website készítés, felülvizsgálat

Szakértők kiválasztása

Személyes produktivitás

Projekt menedzsment

Folyamat automatizációk

Elégedett ügyfeleink

Nagyszerű munkát végeztek márkánk digitalizálásával

A TASNADI & CO csapata nagyszerű munkát végzett márkánk digitalizálásával. A koronavírus-járvány éppen akkor ért minket, amikor elkezdtük a projektet, de gyorsan alkalmazkodtak, és jól tudták kezelni a projektet, miközben prioritásaink az operatív feladatok felé mozdultak el. Voltak hullámvölgyeink, de összességében nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Uri Gotlibovich
partner, Hummusbar

Te vagy a legjobb!

Te vagy a  legjobb! Csak hogy tudd. A vizuális koncepciók gyakran elsőre tökéletesek.  Ebből látszik, hogy igazán megértesz. Tökéletes munka!

Philip wallage
tulajdonos, Het fietshuys

Egyszerűen profi munkát végeznek

Először egy rebranding projekt kapcsán vettem fel a  kapcsolatot TASNADI & CO-val. Nagyon inteligensen emelték át a márka  lényegét egy új, friss megjelenésbe. Azóta létrehoztak egy új weboldalt  számunkra, digitális kampányokat folytatnak és nyomdai anyagokat terveznek.  Egyszerűen profi munka, függetlenül attól, mi a feladat - nagyon elégedett  vagyok.

DÖMÉNY GABRIELLA
TULAJDONOS, Tincses sziget

Egy élmény volt

Öröm volt együtt dolgozni a srácokkal a TASNADI &  CO-tól. Nagyra értékelem a rugalmasságot, hogy rendelkezésre állnak, amikor szükségem van rájuk, és proaktívan alakítják a munkafolyamatot úgy, hogy  egyszerűbb legyen a vállalkozásom számára.

György bence
tulajdonos, gold b consulting

Igazi projektgazdaként viselkedtek

Nagyra értékelem a TASNADI & CO-val kialakított partneri kapcsolatot. A kommunikáció gyors és hatékony volt, és igazi projektgazdaként viselkedtek, valódi értéket szállítva, a projektet hatékonyabb útra terelve, és valóban szem előtt tartva az érdekeinket.

Gyuricza fanni
Marketing manager, Babacentrum

Készen állsz a tanácsadásra Olivérrel?

€90 / óra

Igen, beszéljünk róla!Inkább kérem az ingyenes e-bookot
Portrait of Oliver TasnadiPortrait of Oliver Tasnadi

Hogyan működik?

  1. A tanácsadást megelőzően szedd össze azokat a kérdéseket, amikben segítségre van szükséged
  2. A lenti űrlap segítségével vedd fel velünk a kapcsolatot
  3. Ha úgy látjuk, tudunk segíteni, egyeztetünk időpontot, illetve elküldjük a részleteket a fizetéssel kapcsolatban
  4. A tanácsadás történhet személyesen vagy online (Skype, Zoom vagy Google Meet)
  5. Utólag kapsz majd egy hangfelvételt a beszélgetésről

Készen állsz? Beszélgessünk!

Ha kíváncsi vagy, hogyan tudnánk együttműködni, írj nekünk egy üzenetet, vagy vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot. Megbeszélünk egy 30 perces online találkozót, hogy jobban megismerjük egymást.

A hívás során az alábbiakat tisztázzuk:

  1. Mik a céljaid vállalkozásoddal?
  2. Milyen kihívások állnak az utadban?
  3. Jelenlegi terveid, tevékenységeid
  4. Látunk-e lehetőséget az együttműködésben?
Köszönjük! Az üzenet megérkezett, rövidesen válaszolunk.
Hoppá! Valami  elromlott az üzenet küldése folyamán.