Szakterületeink

Üzleti célt szolgáló weboldal stratégia

Felhasználóbarát tartalom és tervezés

Könnyen használható, sokoldalú CMS & modern technológia

Folyamatos frissítések és adatvezérelt optimalizálás

Töltsd le a website redesign guide-ot, és tudd meg, érdemes-e új weboldalt készítened.

Munkafolyamat

amit számtalan ügyfélnél használtunk és folyamatosan  tökéletesítünk, ezáltal garantálva a sikeres kimenetet.

00

Konzultáció  & stratégia

A sikeres weboldal kulcsa, hogy legyen egy (vagy több) jól  körülhatárolható, mérhető, releváns cél. A személyes vagy online konzultáció  alapján kidogozzuk a stratégiát, és ha mindannyian egyetértünk, ez lesz az  alapja mindennek, amit a projekt során csinálunk.

01

Tartalom & struktúra

A stratégia mentén közösen összeszedjük és kiértékeljük az oldalra felkerülő tartalmakat. Ezek alapján készítjük el az információs architektúrát, ami a website  gerince. Meghatározza, hogy az egyes tartlami elemek hogyan viszonyulnak  egymáshoz.

02

Drótváz

Ha megvan a  tartalom és a struktúra, megtervezzük a wireframe-et. Vázlatosan ábrázoljuk a  leendő oldalakat, és az oldalakon belüli tartalmi elemeket. A drótvázat  finomhangoljuk, hogy a kiemelkedő UX (felhasználói élmény) a stratégiai célt  szolgálja.

03

Vizuális koncepció

Kiemelkedően  fontos, hogy a weboldal erősítse a márkát, hiszen a következetes vizuális (és  verbális) kommunikáció elengedhetetlen a bizalom  építéshez.

Amennyiben van már jól definiált márkaidentitás, azt  adaptáljuk digitális formátumra, tiszteletben tartva a márka múltját és értékeit. Ha szükséges, új vizuális identitást dolgozunk ki, esetleg a régit frissítjük fel - ez lesz a márka digitális personája.

04

Prototípus

Megkezdjük a UI (felhasználói felület) kidogozását - ez az a pont, amikor ötvözzük az  eddigieket, és minden összeáll egy egészzé. A drótvázat felöltöztetjük az  elfogadott vizuális koncepció szerint, így megszületik az oldalterv.  Finomhanguoljuk, szükség esetén valódi felhasználókkal teszteljük és tovább  igazítjuk.

05

Fejlesztés & átadás

Ha minden  érintett elégedett a protoípussal, életet lehelünk a statikus tervekbe. Összetesszük az oldalt, teszteljük, javítjuk. Végül átadjuk és mehet az  élesítés!

Az átadást követően hat hónapig bármilyen észlelt hibát díjmentesen javítunk, és megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket.

Elégedett ügyfeleink

Te vagy a legjobb!

Te vagy a  legjobb! Csak hogy tudd. A vizuális koncepciók gyakran elsőre tökéletesek.  Ebből látszik, hogy igazán megértesz. Tökéletes munka!

Philip wallage
tulajdonos, Het fietshuys

Egyszerűen profi munkát végeznek

Először egy rebranding projekt kapcsán vettem fel a  kapcsolatot TASNADI & CO-val. Nagyon inteligensen emelték át a márka  lényegét egy új, friss megjelenésbe. Azóta létrehoztak egy új weboldalt  számunkra, digitális kampányokat folytatnak és nyomdai anyagokat terveznek.  Egyszerűen profi munka, függetlenül attól, mi a feladat - nagyon elégedett  vagyok.

DÖMÉNY GABRIELLA
TULAJDONOS, Tincses sziget

Egy élmény volt

Öröm volt együtt dolgozni a srácokkal a TASNADI &  CO-tól. Nagyra értékelem a rugalmasságot, hogy rendelkezésre állnak, amikor szükségem van rájuk, és proaktívan alakítják a munkafolyamatot úgy, hogy  egyszerűbb legyen a vállalkozásom számára.

György bence
tulajdonos, gold b consulting

Igazi projektgazdaként viselkedtek

Nagyra értékelem a TASNADI & CO-val kialakított partneri kapcsolatot. A kommunikáció gyors és hatékony volt, és igazi projektgazdaként viselkedtek, valódi értéket szállítva, a projektet hatékonyabb útra terelve, és valóban szem előtt tartva az érdekeinket.

Gyuricza fanni
Marketing manager, Babacentrum

Beszélgessünk!

Írj nekünk, ha úgy gondolod, hogy együtt valami csodálatosat alkothatunk.

Köszönjük! Az üzenet megérkezett, rövidesen válaszolunk.
Hoppá! Valami  elromlott az üzenet küldése folyamán.