Mire számíts?

Miután végeztünk, lesz egy áttekinthető, technológiailag fejlett és gyönyörű weboldalad, ami hatékony értékesítési eszközként fog működni.

Feltérképezzük a felhasználói útvonalakat és megtervezzük, hogyan használják majd a weboldalt.

Olyan elrendezést tervezünk, ami a megértésre és a könnyű használatra összpontosít.

Olyan címeket írunk, amelyek bevonzzák a megfelelő ügyfeleket (és megszabadulnak a rossz ügyfelektől).

A legmegfelelőbb, biztonságos és könnyen karbantartható technológiával készítjük el a weboldalt.

Mitől lesz sikeres egy website?

Értéket teremt

Egy website feladata, hogy értéket teremtsen a vállalkozás számára. Ez történhet közvetlenül, pl. egy webshop esetében, vagy közvetve, pl. egy értékesítés támogató portfólió oldalnál.

Felhasználó központú

Hiszünk az emberközpontú megközelítésben, a vevők szolgálatában.
Minden projektet a felhasználóktól indítunk, az ő érdekeiket tartva szem előtt, hiszen ők teszik majd sikeressé a márkát.

Képviseli a márkát

A website a márka helytartója a digitális térben. A konzisztens kommunikáció és profi megjelenés biztalmat épít a felhasználókban, ami elengedhetetlen a márkaépítéshez.

Munkafolyamat

A négy lépcsős megközelítés, amit számtalan ügyfélnél használtunk és folyamatosan tökéletesítünk, ezáltal garantálva a sikeres kimenetet.

00

Felderítés & megértés

Feltérképezzük a problémát és megismerjük a vállalkozást. Célunk, hogy betekintést nyerjünk a folyamatokba, feltárva a fejlesztési lehetőségeket. Megvizsgáljuk, hogyan tudunk sikeresen együttműködni.

01

Stratégia kialakítása

Egy sikeres projekt kulcsa, hogy legyen egy (vagy több) jól körülhatárolható, mérhető, releváns cél. A személyes vagy online konzultáció alapján kidogozzuk a stratégiát, és ha mindannyian egyetértünk, ez lesz az  alapja mindennek, amit a projekt során csinálunk.

02

Kutatás & tervezés

A stratégia mentén felmérjük a lehetőségeket. Kutatunk, kísérletezünk, vázlatokat készítünk. Megvizsgáljuk és kiértékeljük a lehetséges megoldásokat, és közösen megvitatjuk azokat.

03

Kivitelezés & tesztelés

Ez az a rész, amikor létrehozzuk az eredmény terméket. Kidolgozzuk az arculatot, megtervezzük a logót, web designt készítünk és weboldalt fejlesztünk. Szükség esetén tesztelünk, kiértékelünk, újratervezünk, amíg el nem érjük a kívánt eredményt.

Szolgáltatások és eredmények

UX & user journey

Információs architektúra

Wireframe

UI tervezés

Vizuális megjelenés és design system

Technológiai tanácsadás

Webfejlesztés

SEO

Elégedett ügyfeleink

Nagyszerű munkát végeztek márkánk digitalizálásával

A TASNADI & CO csapata nagyszerű munkát végzett márkánk digitalizálásával. A koronavírus-járvány éppen akkor ért minket, amikor elkezdtük a projektet, de gyorsan alkalmazkodtak, és jól tudták kezelni a projektet, miközben prioritásaink az operatív feladatok felé mozdultak el. Voltak hullámvölgyeink, de összességében nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Uri Gotlibovich
partner, Hummusbar

Te vagy a legjobb!

Te vagy a  legjobb! Csak hogy tudd. A vizuális koncepciók gyakran elsőre tökéletesek.  Ebből látszik, hogy igazán megértesz. Tökéletes munka!

Philip wallage
tulajdonos, Het fietshuys

Egyszerűen profi munkát végeznek

Először egy rebranding projekt kapcsán vettem fel a  kapcsolatot TASNADI & CO-val. Nagyon inteligensen emelték át a márka  lényegét egy új, friss megjelenésbe. Azóta létrehoztak egy új weboldalt  számunkra, digitális kampányokat folytatnak és nyomdai anyagokat terveznek.  Egyszerűen profi munka, függetlenül attól, mi a feladat - nagyon elégedett  vagyok.

DÖMÉNY GABRIELLA
TULAJDONOS, Tincses sziget

Egy élmény volt

Öröm volt együtt dolgozni a srácokkal a TASNADI &  CO-tól. Nagyra értékelem a rugalmasságot, hogy rendelkezésre állnak, amikor szükségem van rájuk, és proaktívan alakítják a munkafolyamatot úgy, hogy  egyszerűbb legyen a vállalkozásom számára.

György bence
tulajdonos, gold b consulting

Igazi projektgazdaként viselkedtek

Nagyra értékelem a TASNADI & CO-val kialakított partneri kapcsolatot. A kommunikáció gyors és hatékony volt, és igazi projektgazdaként viselkedtek, valódi értéket szállítva, a projektet hatékonyabb útra terelve, és valóban szem előtt tartva az érdekeinket.

Gyuricza fanni
Marketing manager, Babacentrum

Szeretnéd, hogy ügyfeleid számára a tiéd legyen a legvonzóbb szolgáltatás?

Igen, beszéljünk róla!Inkább kérem az ingyenes e-bookot

Érdekel? Beszélgessünk!

Ha kíváncsi vagy, hogyan tudnánk együttműködni, írj nekünk egy üzenetet, vagy vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot. Megbeszélünk egy 30 perces online találkozót, hogy jobban megismerjük egymást.

A hívás során az alábbiakat tisztázzuk:

  1. Mik a céljaid vállalkozásoddal?
  2. Milyen kihívások állnak az utadban?
  3. Jelenlegi terveid, tevékenységeid
  4. Látunk-e lehetőséget az együttműködésben?
Köszönjük! Az üzenet megérkezett, rövidesen válaszolunk.
Hoppá! Valami  elromlott az üzenet küldése folyamán.