Kikkel dolgozunk szívesen?

Új márkákkal

megadjuk a löketet az induláshoz

Feltörekvő márkákkal

segítünk megelőzni a konkurenciát

Befutott márkákkal

akik plafonba ütköztek

Elhivatott egyénekkel

akik megbízható partnert keresnek

In-house csapatokkal

akik fejlődni szeretnének

Hogyan tudunk együttműködni?

Projekt

Meghatározzuk a problémát, a megoldást, az időtartamot és a költségkeretet. Klasszikus együttműködési formánk.

Folyamatos

Ha a probléma jellegéből adódóan hosszú távon kell közösen dolgoznunk az optimális megoldás érdekében.

Tanácsadás

Ha csak útmutatásra van szükséged, óradíjas tanácsadás keretében adunk megoldási javaslatot egy adott problémára.
További információ »

Képzés

Ha belső csapatoddal szeretéd megoldani a problémát, átadjuk a szükséges, hiányzó tudást.

Munkafolyamat

A négy lépcsős megközelítés, amit számtalan ügyfélnél használtunk és folyamatosan tökéletesítünk, ezáltal garantálva a sikeres kimenetet.

00

Felderítés & megértés

Feltérképezzük a problémát és megismerjük a vállalkozást. Célunk, hogy betekintést nyerjünk a folyamatokba, feltárva a fejlesztési lehetőségeket. Megvizsgáljuk, hogyan tudunk sikeresen együttműködni.

01

Stratégia kialakítása

Egy sikeres projekt kulcsa, hogy legyen egy (vagy több) jól körülhatárolható, mérhető, releváns cél. A személyes vagy online konzultáció alapján kidogozzuk a stratégiát, és ha mindannyian egyetértünk, ez lesz az  alapja mindennek, amit a projekt során csinálunk.

02

Kutatás & tervezés

A stratégia mentén felmérjük a lehetőségeket. Kutatunk, kísérletezünk, vázlatokat készítünk. Megvizsgáljuk és kiértékeljük a lehetséges megoldásokat, és közösen megvitatjuk azokat.

03

Kivitelezés & tesztelés

Ez az a rész, amikor létrehozzuk az eredmény terméket. Kidolgozzuk az arculatot, megtervezzük a logót, web designt készítünk és weboldalt fejlesztünk. Szükség esetén tesztelünk, kiértékelünk, újratervezünk, amíg el nem érjük a kívánt eredményt.

Elégedett ügyfeleink

Nagyszerű munkát végeztek márkánk digitalizálásával

A TASNADI & CO csapata nagyszerű munkát végzett márkánk digitalizálásával. A koronavírus-járvány éppen akkor ért minket, amikor elkezdtük a projektet, de gyorsan alkalmazkodtak, és jól tudták kezelni a projektet, miközben prioritásaink az operatív feladatok felé mozdultak el. Voltak hullámvölgyeink, de összességében nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Uri Gotlibovich
partner, Hummusbar

Te vagy a legjobb!

Te vagy a  legjobb! Csak hogy tudd. A vizuális koncepciók gyakran elsőre tökéletesek.  Ebből látszik, hogy igazán megértesz. Tökéletes munka!

Philip wallage
tulajdonos, Het fietshuys

Egyszerűen profi munkát végeznek

Először egy rebranding projekt kapcsán vettem fel a  kapcsolatot TASNADI & CO-val. Nagyon inteligensen emelték át a márka  lényegét egy új, friss megjelenésbe. Azóta létrehoztak egy új weboldalt  számunkra, digitális kampányokat folytatnak és nyomdai anyagokat terveznek.  Egyszerűen profi munka, függetlenül attól, mi a feladat - nagyon elégedett  vagyok.

DÖMÉNY GABRIELLA
TULAJDONOS, Tincses sziget

Egy élmény volt

Öröm volt együtt dolgozni a srácokkal a TASNADI &  CO-tól. Nagyra értékelem a rugalmasságot, hogy rendelkezésre állnak, amikor szükségem van rájuk, és proaktívan alakítják a munkafolyamatot úgy, hogy  egyszerűbb legyen a vállalkozásom számára.

György bence
tulajdonos, gold b consulting

Igazi projektgazdaként viselkedtek

Nagyra értékelem a TASNADI & CO-val kialakított partneri kapcsolatot. A kommunikáció gyors és hatékony volt, és igazi projektgazdaként viselkedtek, valódi értéket szállítva, a projektet hatékonyabb útra terelve, és valóban szem előtt tartva az érdekeinket.

Gyuricza fanni
Marketing manager, Babacentrum

Filozófiánk

Az ügyfélközpontú kialakításra lehetőségként tekintünk a vállalatok számára, nem pedig kötelezettségként vagy teherként.

Képzeld el a lehetőségeket, ha el tudnád dönteni, hogy ki vásárolja meg a terméked vagy szolgáltatásod. Nem lenne sokkal könnyebb tökéletes terméket létrehozni?

A jó hír az, hogy ez lehetséges! Segítünk megtervezni az ügyfeleket, akik majd építik a márkát a kollektív tudatukban, ezáltal fenntartva a vállalatot.

Filozófiánk

Az ügyfélközpontú kialakításra lehetőségnek tekintünk a  vállalatok számára, nem pedig kötelezettségként vagy teherként.

Képzeld el a lehetőségeket,  ha el tudnád dönteni, hogy ki vásárolja meg a terméked vagy szolgáltatásod.  Nem lenne sokkal könnyebb tökéletes terméket létrehozni?

A jó hír az, hogy ez lehetséges! Segítünk megtervezni az  ügyfeleket, akik majd építik a márkát a kollektív tudatukban, ezáltal  fenntarva és növesztve a vállalatodat.

Beszélgessünk!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, egyszerrek csak három projekten dolgozunk. Írj nekünk, és beszéljük meg, hogy látunk-e lehetőséget az együttműködésben.

Köszönjük! Az üzenet megérkezett, rövidesen válaszolunk.
Hoppá! Valami  elromlott az üzenet küldése folyamán.