Kinek való az Audit?

Az audit neked való, ha vállalkozó vagy, vagy egy KKV vezető pozíciójában dolgozol.

Ha szeretnél tanácsot kérni olyasvalakitől, aki járt már hasonló helyzetben, mint te. Ha úgy gondolod, hogy időt és pénzt spórolhatsz, ha valaki megosztja veled azon tapasztalatait, amik már bizonyítottan beváltak.

Vagy, ha saját magad képes vagy megvalósítani azt, amit ügynökségünk is kínál szolgáltatáként, de útmutatásra van szükséged hozzá.

Üzenet Olivértől

Állok rendelkezésedre, hogy segítsek legyőzni olyan akadályokat, amik visszatartják márkad a nagyobb sikertől.

Fiatal korom ellenére már 10 éve foglalkozom vizuális kommunikációval. Eleinte szüleim vállalkozásába segítettem be, első fizetett projektemet 18 évesen valósítottam meg, majd tanulmányaim melett is végig dolgoztam szabadúszóként.

Amikor 2018-ban, tele lelkesedéssel és naivitással elindítottam ezt az ügynökséget, nem ismertem senkit a szakmában és nem volt ügynökségi tapasztalatom sem.

Azóta volt lehetőségem sokat dolgozni és hibázni: volt, hogy egy projektet csak a pénz miatt vállaltam el; volt, hogy túl nagy fába vágtam a fejszém; volt, hogy rosszul választottam üzlettársat; és volt olyan is, hogy hagytam magam kihasználni. Ezekre a hibákra utólag remek tanulási lehetőségként tekintek, és remélem, hogy a jövőben sok új hibát véthetek és ezáltal tapasztaltabbá és bölcsebbé válhatok.

Közben számtalan sikerem is volt: ügynökségemmel több, mint 50 projekt során segítettünk ügyfeleinknek; dolgoztam feltörekvő vállalkozókkal és milliárdosokkal is; adtam elő nemzetközi étteremlánc vezetőségének; dolgoztam egy rangos sportrendezvény reklámkampányán; és nem utolsó sorban néhány igazi jó barátra is szert tettem.

A kezdetekben néhány 10.000 Forintért készítettem weboldalakat ismerősöknek, ma már nemzetközi ügyfeleknek dolgozom csapatommal együtt, több 10.000 Eurós projekteken.

Nincsen titkom. Ez csupán annak köszönhető, hogy elszánt és kitartó vagyok, és tanulok a hibáimból. Csak akkor megyek bele egy együttműködésbe, ha úgy gondolom, a lehető legjobb megoldást tudom nyújtani.

Bár mindig úgy érzem, hogy az utam elején járok és egyre csak több a tanulnivaló, rá kellett ébrednem, hogy vannak olyan területek, amikben eleget hibáztam ahhoz, hogy mások számára hasznosítható tapasztalattal rendelkezzek.

Ha szeretnél más hibáiból és tapasztalataiból tanulni és megspórolni magadnak rengeteg felesleges gyötrődést és nem utolsó sorban pénzt, akkor lépj velem kapcsolatba.

A Brand Audit tartalma

Az egy órás Audit során az alábbiakat beszéljük meg.

Márkád felmérése - hol tartasz most?

Ideális jövőkép - hová szeretnél eljutni?

Probléma azonosítása - mi hátráltat abban, hogy elérd az ideális jövőképed?

Elégedett ügyfeleink

Nagyszerű munkát végeztek márkánk digitalizálásával

A TASNADI & CO csapata nagyszerű munkát végzett márkánk digitalizálásával. A koronavírus-járvány éppen akkor ért minket, amikor elkezdtük a projektet, de gyorsan alkalmazkodtak, és jól tudták kezelni a projektet, miközben prioritásaink az operatív feladatok felé mozdultak el. Voltak hullámvölgyeink, de összességében nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Uri Gotlibovich
partner, Hummusbar

Te vagy a legjobb!

Te vagy a  legjobb! Csak hogy tudd. A vizuális koncepciók gyakran elsőre tökéletesek.  Ebből látszik, hogy igazán megértesz. Tökéletes munka!

Philip wallage
tulajdonos, Het fietshuys

Egyszerűen profi munkát végeznek

Először egy rebranding projekt kapcsán vettem fel a  kapcsolatot TASNADI & CO-val. Nagyon inteligensen emelték át a márka  lényegét egy új, friss megjelenésbe. Azóta létrehoztak egy új weboldalt  számunkra, digitális kampányokat folytatnak és nyomdai anyagokat terveznek.  Egyszerűen profi munka, függetlenül attól, mi a feladat - nagyon elégedett  vagyok.

DÖMÉNY GABRIELLA
TULAJDONOS, Tincses sziget

Egy élmény volt

Öröm volt együtt dolgozni a srácokkal a TASNADI &  CO-tól. Nagyra értékelem a rugalmasságot, hogy rendelkezésre állnak, amikor szükségem van rájuk, és proaktívan alakítják a munkafolyamatot úgy, hogy  egyszerűbb legyen a vállalkozásom számára.

György bence
tulajdonos, gold b consulting

Igazi projektgazdaként viselkedtek

Nagyra értékelem a TASNADI & CO-val kialakított partneri kapcsolatot. A kommunikáció gyors és hatékony volt, és igazi projektgazdaként viselkedtek, valódi értéket szállítva, a projektet hatékonyabb útra terelve, és valóban szem előtt tartva az érdekeinket.

Gyuricza fanni
Marketing manager, Babacentrum

Készen állsz az Auditra?

29.900 Ft / 1 óra

Jelentkezem!
Portrait of Oliver TasnadiPortrait of Oliver Tasnadi

Hogyan működik?

  1. A lenti űrlap segítségével vedd fel velünk a kapcsolatot
  2. Az auditot megelőzően kapsz egy kérdőívet, amit kitöltve vissza kell küldened
  3. Ha úgy látjuk, tudunk segíteni, egyeztetünk időpontot, illetve elküldjük a részleteket a fizetéssel kapcsolatban
  4. Az audit online történik (Skype, Zoom vagy Google Meet)
  5. Utólag kapsz majd egy felvételt a beszélgetésről

Készen állsz? Beszélgessünk!

Írj üzenetet és kezdjünk beszélgetni. Csak akkor vállaljuk a megkeresést, ha meggyőződésünk, hogy hasznos tanácsot tudunk adni.

Köszönjük! Az üzenet megérkezett, rövidesen válaszolunk.
Hoppá! Valami  elromlott az üzenet küldése folyamán.