“A márkád nem az, amit te mondasz róla.
Hanem az, ahogy
a többkiek látják.”

Marty Neumeier

Mi az a márkastratégia, és miért van rá szükséged?

A márka lényege, hogy kialakítasz egy olyan vágyat a megfelelő vásárlók tudatában, amiért cserébe hajlandóak többet fizetni termékedért vagy szolgáltatásodért, mint egy helyettesítő termékért, szolgáltatásért.

Röviden: többet fizetnek azért, amit árulsz.

Ha belegondolsz, te is tudod, hogy igaz: miért kerülnek az Apple termékek többszörösébe a konkurens termékeknek? Miért fizetsz talán te magad is többet egy Nike sportcipőért, mint egy generikus alternatíváért?

Mégis hogyan lehetséges ez? Hogy lehet, hogy ugyanazt áruld, mint mások, csak drágábban?

Az emberek döntéshozatala komplex, sok tényezőtől függ. Több szinten történik egyszerre, és a szintekből minden egyén másokra fogékony:

 • Érzékelés
 • Értelmezés, racionalitás, tények
 • Érzelmek
 • Rezonancia, megérzés
 • Törzsi kapcsolat, kötődés

A legtöbb vállalkozás kizárólag a legfelső két szinttel foglalkozik. Ez nem meglepő, hiszen ezek kézzelfoghatók, mérhetők, tervezhetők. A többi szint első ránézésre nehezen körülhatárolható, rózsaszín köd, hókusz-pókusz.

Mégis érdemes velük foglalkozni, hiszen a végén kézzelfogható értéket teremtenek: az Interbrand éves tanulmánya szerint 2020-ban

az Apple piaci kapitalizációjának kb 16%-a, azaz majd 323 milliárd dollár köszönethő a márkának.

Ez azt jelenti, hogy a cég értékének minimum 16%-a nehezen körülhatárolható, rózsaszín ködös, hókusz-pókuszból fakad. Nem termékekből, ingatlanokból, technológiából, disztribútori hálózatból, know-howból, hanem a márkából.

Ha érdekel, ebben a cikkben olvashatsz bővebben a márka jelentőségéről.

Mit jelent ez számodra? Fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy rövid vagy hosszú távon gondolkodsz-e. Ha rövid távon, akkor ügyelj a termékre vagy szolgáltatásra, a folyamatokra és a mérőszámokra. Ha hosszú távon, akkor érdemes a márkába fektetned, hiszen idő, amig megtérül.

A jó hír, hogy jó eséllyel semmit sem kell változtatnod a kínálatodon, csupán a csomagolást kell csinosítanod!

Első lépésként azt kell meghatároznod, hogy mi is a te márkád, azaz meg kell csinálnod a pozícionálást:

 • Kinek árulsz?
 • Milyen a piaci környezet?
 • És milyen egyedi érétket tudsz kínálni?

A fenti kérdések megválaszolásával indulhatsz el azon az úton, hogy egyre növeld terméked, szolgáltatásod értékét a vevőid szemében. A legjobb az egészben, hogy az, amit árulsz, valószínúleg most is alkalmas arra, hogy márkát építs köré.

Mire jó a Brand Positioning csomag?

Ügynökségünkben minden projektet stratégiaalkotással indítunk. Több éves tapasztalat azt mutatja, hogy enélkül értelmetlen verbális vagy vizuális kommunikációt, arculatot, digitális felületeket tervezni, hiszen az eredmény csak szubjektíven lesz megítélhető.

Kell, hogy legyen egy kiindulási pont, egy origó, ami megmutatja az irányt és amihez képest mérhetők lesznek az eredmények.

Az ügyféltől és a projekt komplexitástól függően a pozícionálás lehet egy fél napos workshop, vagy több héten át tartó workshop sorozat, egyéni munka és kutatás eredménye, de minden esetben ugyanazt az elvet követjük.

Több, mint 50 sikeres projekt során alkalmaztuk a módszert, melynek lényegét összefoglaltuk neked egy csomagba, amit felhasználhatsz saját márkád megalapozására.

Ez egy kiváló lehetőség számodra, hiszen élesben, valódi ügyfelekkel próbáltuk ki és tökéletesítettük a pozícionálás módszertanát, aminek esszenciáját leszűrtük, így egy kipróbált, hatékony segédletet kapsz kézhez.

Ha épp vállalkozásindítás előtt állsz, vagy egy meglévő vállalkozás vezetője, marketingese vagy, és elakadtatok a növekedésben, vagy új piacra fogtok lépni, esetleg új terméket, szolgáltatást vezettek be, akkor neked szükséged van a Brand Positioning csomagra.

Alapozd meg márkád sikerét, vedd meg a Brand Positioning csomagot!

Megveszem!

Mit tartalmaz a Brand Positioning csomag?

Mindazt, amit ügynökségünkben is használunk ügyfeleinkkel, minden projekt első lépéseként.

Fontos megjegyezni, hogy a csomag a meglévő tudás összegyűjtésére, rendszerezésére szolgál, így lehetséges, hogy többletinformációt kell beszerezned ahhoz, hogy megfelelően tudd használni (akár a szervezeten belül más személyektől, akár a vevőktől interjúk, kérdőívek segítségével).

A csomag tartalma:

 • 22 oldalas Brand Positioning munkafüzet
 • 90 perces, részletes magyarázó videó
 • Ajándék 30 perces konzultáció, arra az esetre, ha elakadnál

Az alábbi kérdéseket segít megválaszolni: 

 • Kik az ideális vevőim?
 • Kik a közvetlen versenytársaim?
 • Mik a céljaim a vállalkozásommal?
 • Miért vásárolnak tőlem?
 • Milyen értékek mentén kommunikálok?
 • Milyen lehetőségek várnak rám és milyen fenyegetésekkel kell szembenéznem?
 • Hogyan pozícionáljam márkám a legnagyobb siker elérése érdekében?

A legjobb, hogy ezt mind megkaphatod teljesen kockázatmentesen.

Hiszünk abban, hogy valós értéket adunk töredék áron. Ha mégis elégedetlen lennél a csomag tartalmával, a vételi árat 30 napon belül indoklás nélkül visszatérítjük.

Mitöbb, ha később úgy döntesz, hogy igénybe veszed ügynökségünk bármely szolgáltatását, a csomag árát levonjuk a projekt díjából.

Így lényegében ingyen férhetsz hozzá a több, mint 50 projektből leszűrt tapasztalathoz. Bízunk benne, hogy te is úgy gondolod, ez egy visszautasíthatatlan ajánlat.

Alapozd meg márkád sikerét, vedd meg a Brand Positioning csomagot!

Megveszem!

Elégedett ügyfeleink közül néhányan

Nagyszerű munkát végeztek márkánk digitalizálásával

A TASNADI & CO csapata nagyszerű munkát végzett márkánk digitalizálásával. A koronavírus-járvány éppen akkor ért minket, amikor elkezdtük a projektet, de gyorsan alkalmazkodtak, és jól tudták kezelni a projektet, miközben prioritásaink az operatív feladatok felé mozdultak el. Voltak hullámvölgyeink, de összességében nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Uri Gotlibovich
partner, Hummusbar

Profi munkát végeznek

Először egy rebranding projekt kapcsán vettem fel a  kapcsolatot TASNADI & CO-val. Nagyon inteligensen emelték át a márka  lényegét egy új, friss megjelenésbe. Azóta létrehoztak egy új weboldalt  számunkra, digitális kampányokat folytatnak és nyomdai anyagokat terveznek.  Egyszerűen profi munka, függetlenül attól, mi a feladat - nagyon elégedett  vagyok.

Dömény Gabriella
tulajdonos, Tincses sziget

Egy élmény volt

Öröm volt együtt dolgozni a srácokkal a TASNADI &  CO-tól. Nagyra értékelem a rugalmasságot, hogy rendelkezésre állnak, amikor  szükségem van rájuk, és proaktívan alakítják a munkafolyamatot úgy, hogy  egyszerűbb legyen a vállalkozásom számára.

györgy Bence
Tulajdonos, gold b consulting

Te vagy a legjobb!

Te vagy a  legjobb! Csak hogy tudd. A vizuális koncepciók gyakran elsőre tökéletesek.  Ebből látszik, hogy igazán megértesz. Tökéletes munka!

Philip wallage
Tulajdonos, Het Fietshuys

Igazi projektgazdaként viselkedtek

Nagyra értékelem a TASNADI & CO-val kialakított partneri kapcsolatot. A kommunikáció gyors és hatékony volt, és igazi projektgazdaként viselkedtek, valódi értéket szállítva, a projektet hatékonyabb útra terelve, és valóban szem előtt tartva az érdekeinket.

Gyuricza Fanni
Marketing manager, Babacentrum

Ügyfélorientált megközelítést alkalmaznak

Fő előny, hogy ügyfélorientált megközelítést alkalmaznak a márka céljainak és az ügyfelek igényeinek tökéletes egyensúlyához. Ahelyett, hogy ügyfeleik rövid távú profitrszerzésére törekednének, a hosszú távú együttműködés fontosságában hisznek - olvasd el a teljes véleményt.

Eva Williams
a Fixthephoto.com újságírója

És hogy mennyibe kerül? Mindezt megkaphatod most 49.900 Ft-ért!

Vedd meg a Brand Positioning csomagot most!

49.900 Ft

A csomagot a megadott email címre fogjuk kiküldeni legfeljebb 24 órán belül.

Köszönjük! Az csomagot elküldjük a megadott email címre.

Hoppá! Valami félrement az űrlap küldése közben.

A  csomag tartalmazza mindazt, amit ügynökségünkben is használunk minden projekt első lépéseként.

A csomag tartalma:

 • 22 oldalas Brand Positioning munkafüzet
 • 90 perces, részletes magyarázó videó
 • Ajándék 30 perces konzultáció, arra az esetre, ha elakadnál

Az alábbi kérdéseket segít megválaszolni: 

 • Kik az ideális vevőim?
 • Kik a közvetlen versenytársaim?
 • Mik a céljaim a vállalkozásommal?
 • Miért vásárolnak tőlem?
 • Milyen értékek mentén kommunikálok?
 • Milyen lehetőségek várnak rám és milyen fenyegetésekkel kell szembenéznem?
 • Hogyan pozícionáljam márkám a legnagyobb siker elérése érdekében?

Ha elégedetlen lennél a csomag tartalmával, a vételi árat 30 napon belül indoklás nélkül visszatérítjük.

Mitöbb, ha később úgy döntesz, hogy igénybe veszed ügynökségünk bármely szolgáltatását, a csomag árát levonjuk a projekt díjából.

Kédésed van? Beszéljük meg!

Ha bármi kérdésed van a fent olvasottakkal, vagy általában a brandinggel kapcsolatban, írj nekünk üzenetet, nagyon szívesen segítünk. Ha csak megosztanál egy gondolatot, azt is szívesen olvassuk.

Portrait of Oliver TasnadiPortrait of Oliver Tasnadi

Tasnádi Olivér

alapító, creative director

oliver@tasnadi.net

Fodor Kata

senior designer

katalin@tasnadi.net

Köszönjük! Megkaptuk az üzenetet, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Hoppá! Valami hiba történt az űrlap küldése során.