Megértjük.

Mi is átéltük ugyanezt.

Klasszikus design stúdióként indultunk 2018-ban, márkaidentitás és webdesign tervezéssel, főként helyi éttermek számára. Elég jók voltunk benne (az ügyfeleink szerint).

Aztán 2020-ban lecsapott a világjárvány, és még abban az évben elért minket. Jól arcon csapott a valóság. A legtöbb ügyfelünk bezárt, és nem volt módunk újakat szerezni.

Megszoktuk, hogy ajánlások alapján dolgozunk. Ez egy kényelmes, de lusta és kockázatos rendszer volt, amelyre támaszkodtunk - és ennek következményeivel meg kellett küzdenünk.

Új iparágakba kellett terjeszkednünk. Tudtuk, hogy képesek vagyunk elvégezni a munkát, de az ügyfeleink ezt nem tudhatták, mielőtt elkezdtek volna velünk dolgozni. És nem akartak velünk dolgozni, mert nem ismertek minket. Ez egyfajta 22-es csapdája volt.

Szóval mindent megtettünk, ami csak eszünkbe jutott. Közösségi média hirdetések. Google hirdetések. Landing oldalak. Email marketing. Még egy videót is készítettünk a munkafolyamatunkról. És persze a networking. Rengeteg networking.

Némelyik módszer jobban működött, mint a többi. A probléma az volt, hogy nem tudtuk, melyik volt hatékony, és miért. (Ismered a régi mondást: a marketingköltségvetés nagy része kárba vész, a probléma csak az, hogy nem tudod, melyik része.)

Úgy tűnt, hogy az emberek egyszerűen nem értették, amit kínáltunk nekik.

Aztán kipróbáltunk valami őrültséget: ugyanazt, amit az ügyfeleinknek is csinálunk. Empatikusan vizsgáltuk a legjobb ügyfeleinket, hogy megértsük a motivációikat és a fájdalompontjaikat, és olyan kommunikációs módot tervezzünk, amely vonzza és magával ragadja őket.

És meglepő módon ez működött is. Végre megértettük, hogy rossz célközönségnek próbáltuk eladni a szolgáltatásunkat. Vagy inkább a rossz szolgáltatást próbáltuk eladni a megfelelő közönségnek.

Ha még mindig ezt olvasod, akkor jó eséllyel te is a célközönségünk tagja vagy. Valószínűleg nem akarsz csicsás dizájnt vásárolni. Neked egy jobb weboldalra van szükséged, hogy az ügyfeleid jobban megértsék, milyen fantasztikus szolgáltatást tudsz nyújtani nekik, és ezért felemeljék a telefont, vagy eljöjjenek az üzletedbe.

Az, hogy ezt hogyan tesszük, nem számít neked annyira. Legalábbis ezen a ponton nem. Csak azt szeretnéd tudni, hogy meg tudjuk-e csinálni, mennyibe fog kerülni, és ami még fontosabb, hogy mennyi idődet veszi igénybe.

Ismerősen hangzik mindez? Úgy tűnik, hogy a közönséged nem érti, milyen nagyszerű szolgáltatást kínálsz nekik?

Ha igen, akkor értjük a problémádat, és van is megoldásunk számodra.

Célunk, hogy segítsünk az ügyfeleidnek kiválasztani a jó megoldást: téged.

Anélkül, hogy rámenősnek kellene lenned. Mélyre ásunk, hogy megértsük a tevékenységed lényegét. Meghallgatjuk az ügyfeleid, és megértjük a fájdalompontjaikat.

Ezután elvégezzük a varázslatot: szintetizáljuk az információkat, és úgy mutatjuk be, hogy azok vonzóak és világosak legyenek a megfelelő célközönség számára. Mindezt úgy érjük el, hogy hallgatunk, empatizálunk, szabadon gondolkodunk, racionalizálunk és módosítunk.

Tasnádi Olivér

Tulajdonos, kreatív vezető

Fodor Kata

Vezető designer

Mogyorósi Eszter

UX designer

Fekete Marci

UI designer

Tasnádi Márk

Webfejlesztő

Ragaszkodunk az elveinkhez.

Kíváncsiság

Kíváncsiságunk hajt minket. Szívesen tanulunk és alkalmazzuk az új ismereteket a problémák megoldására.

Szabadság

Független tulajdonban vagyunk. Függetlenek vagyunk minden politikai nézettől. Szabadon gondolkodhatunk és kifejezhetjük véleményünket.

Empátia

Átérezzük ügyfeleink, és ügyfeleink ügyfeleinek problémáit. Úgy nyújtunk nagyszerű megoldásokat, hogy felhúzzuk az ő cipőjüket.

Értékteremtés

Valós értéket nyújtunk ügyfeleinknek, nem csak esztétikus megoldásokat.

Vezető hozzáállás

Ügyfeleink számára vezetőként viselkedünk, a megfelelő megoldáshoz vezetjük őket

Ügyfeleink közül néhányan.

Nagyszerű munkát végeztek márkánk digitalizálásával

A TASNADI & CO csapata nagyszerű munkát végzett márkánk digitalizálásával. A koronavírus-járvány éppen akkor ért minket, amikor elkezdtük a projektet, de gyorsan alkalmazkodtak, és jól tudták kezelni a projektet, miközben prioritásaink az operatív feladatok felé mozdultak el. Voltak hullámvölgyeink, de összességében nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Uri Gotlibovich
partner, Hummusbar

Profi munkát végeznek

Először egy rebranding projekt kapcsán vettem fel a  kapcsolatot TASNADI & CO-val. Nagyon inteligensen emelték át a márka  lényegét egy új, friss megjelenésbe. Azóta létrehoztak egy új weboldalt  számunkra, digitális kampányokat folytatnak és nyomdai anyagokat terveznek.  Egyszerűen profi munka, függetlenül attól, mi a feladat - nagyon elégedett  vagyok.

Dömény Gabriella
tulajdonos, Tincses sziget

Egy élmény volt

Öröm volt együtt dolgozni a srácokkal a TASNADI &  CO-tól. Nagyra értékelem a rugalmasságot, hogy rendelkezésre állnak, amikor  szükségem van rájuk, és proaktívan alakítják a munkafolyamatot úgy, hogy  egyszerűbb legyen a vállalkozásom számára.

györgy Bence
Tulajdonos, gold b consulting

Te vagy a legjobb!

Te vagy a  legjobb! Csak hogy tudd. A vizuális koncepciók gyakran elsőre tökéletesek.  Ebből látszik, hogy igazán megértesz. Tökéletes munka!

Philip wallage
Tulajdonos, Het Fietshuys

Igazi projektgazdaként viselkedtek

Nagyra értékelem a TASNADI & CO-val kialakított partneri kapcsolatot. A kommunikáció gyors és hatékony volt, és igazi projektgazdaként viselkedtek, valódi értéket szállítva, a projektet hatékonyabb útra terelve, és valóban szem előtt tartva az érdekeinket.

Gyuricza Fanni
Marketing manager, Babacentrum

Ügyfélorientált megközelítést alkalmaznak

Fő előny, hogy ügyfélorientált megközelítést alkalmaznak a márka céljainak és az ügyfelek igényeinek tökéletes egyensúlyához. Ahelyett, hogy ügyfeleik rövid távú profitrszerzésére törekednének, a hosszú távú együttműködés fontosságában hisznek - olvasd el a teljes véleményt.

Eva Williams
a Fixthephoto.com újságírója

Partnereink

Látsz közös pontot? Beszélgessünk!

Ha kíváncsi vagy, hogyan tudnánk együttműködni, írj nekünk egy üzenetet, vagy vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot. Megbeszélünk egy 30 perces online találkozót, hogy jobban megismerjük egymást.

A hívás során az alábbiakat tisztázzuk:

  1. Mik a céljaid vállalkozásoddal?
  2. Milyen kihívások állnak az utadban?
  3. Jelenlegi terveid, tevékenységeid
  4. Látunk-e lehetőséget az együttműködésben?
Köszönjük! Az üzenet megérkezett, rövidesen válaszolunk.
Hoppá! Valami  elromlott az üzenet küldése folyamán.