Elismerés

10/19/2021

|

Tasnádi Olivér

The Manifest Names TASNADI & CO As A Most Reviewed Digital Design Consultants In Hungary

In recognition of our success and impact, we’ve been highlighted as a most reviewed vendor on The Manifest, a company listing platform.

Tovább olvasom

Branding

9/28/2021

|

Tasnádi Olivér

Hogyan tervezed a kivitelezést?

Amint kiválasztottad az ideális rebranding típust, azt gondolhatod, hogy máris belevághatsz a projektbe. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy érdemes precízen megtervezni a kivitelezést, beleértve a munkafolyamatokat, a felelősöket és az időkeretet.

Tovább olvasom

Branding

8/16/2021

|

Tasnádi Olivér

Milyen típusú rebranding lenne optimális?

A sorozat negyedik részében elgondolkodunk a rebranding gyakorlati vonatkozásain, mielőtt belevágnál az új identitás kialakításába. Három jól megkülönböztethető típust határoztunk meg.

Tovább olvasom

Branding

7/16/2021

|

Tasnádi Olivér

Hogyan válassz megfelelő partnert a sikerhez?

A sorozat harmadik részében arról lesz szó, hogy ha az előző két ponton már túl vagy, hogyan válassz megfelelő szolgáltatót, akivel együttműködve sikeres kimenetre számíthatsz.

Tovább olvasom

Branding

6/9/2021

|

Tasnádi Olivér

Mik az üzleti szempontok rebranding esetén?

Az előző bejegyzésben azokról a jelekről írtam, amik arra utalnak, hogy ideje újragondolni a márkádat. A mostani bejegyzés arról fog szólni, hogy amennyiben eljött az ideje, milyen üzleti szempontokat vegyél figyelembe.

Tovább olvasom

Elismerés

6/4/2021

|

Tasnádi Márk

Clutch Awards TASNADI & CO as Top B2B Company in Hungary

We’re thrilled to announce that Clutch recently recognized our efforts and awarded us the honor of being a top branding company!

Tovább olvasom

Branding

5/10/2021

|

Tasnádi Olivér

Mikor van szükséged rebrandingre?

A márkák nem statikusak, hanem élő, változó, fejlődő organizmusok, melyek a vállalattal és vásárlóikkal együtt alakulnak. Egy erős márka fenntartása folyamatos odafigyelést igényel. Időről-időre egy márkának meg kell újulnia, legyen szó akár teljes újrapozicionálásról, névváltásról vagy az arculat igazításáról.

Tovább olvasom

Web

4/7/2021

|

Tasnádi Márk

Vizuális kódolás a Webflow-val

A Webflow segít elkerülni a webfejlesztés fájdalmas részeit, így a front-end fejlesztők arra összpontosíthatnak, hogy a grafikai terveket minél gyorsabban kivitelezzék. Végső soron a CSS csak a stílusról szól - amit a tervezők olyan összetett vizuális eszközökben szoktak csinálni, mint a Sketch, az Figma és a Photoshop - de a Webflow-n kívül soha nem volt olyan kivitelezés-orientált eszköz, amely vizuálisan biztosítaná a HTML és a CSS lehetőségeit.

Tovább olvasom

Branding

3/18/2021

|

Tasnádi Olivér

Nekem való a márkaépítés?

Ha az utóbbi időben foglalkoztál egy kicsit a márkaépítés témakörrel, jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy neked való-e, kell-e foglalkoznod ezzel. Ebben a cikkben ezt a kérdést válaszolom meg.

Tovább olvasom

Branding

2/11/2021

|

Tasnádi Olivér

Hogyan hat az ügyfélélmény a márkára?

Vajon mi a különbség a user experience és a customer experience között? A customer journey hogyan viszonyul e két fogalomhoz? És mi köze mindezeknek a márkához?

Tovább olvasom

Tetszett a cikk?
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként az ehhez hasonló cikkekről. Havonta legfeljebb egyszer küldünk emailt és ígérjük, hogy nem spamelünk.

Köszönjük! A feliratkozás sikeres volt.
Hoppá! Sajnos nem sikerült.