Összefoglaló

Megkeresett minket egy fiatal vállalkozó, aki éppen egy új divatmárka elindításán dolgozott. Volt egy határozott elképzelése, és néhány alap eleme, mint például a logó és a tipográfia. Szüksége volt egy weboldalra, hogy bemutassa a márkát és eladja a termékeit.

A kihívás az volt, hogy megragadjuk ötletének lényegét, és digitális platformmá alakítsuk azt. Az együttműködés és a folyamatos igazítások révén egy bonyolult koncepcióból minimalista dizájnra jutottunk, ami a legkívánatosabbnak bizonyult a vágyott célközönség számára.

Tovább olvasom
No items found.

Kihívás

Mivel ez volt az első projektünk a divatiparban, határozottan új és izgalmas kihívás volt. Mélyre kellett ásnunk, és fel kellett fedeznünk ezt a területet, különösen a fiatal fogyasztókat célzó márkákra összpontosítva.

Az is a mi feladatunk volt, hogy segítsünk ügyfelünknek kifejezni önmagát azáltal, hogy vízióját kézzelfogható kommunikációs eszközökké alakítjuk.

Meg kellett vizsgálnunk a jelenlegi, és felmérni a jövőbeli igényeit, és megtalálni a megfelelő technológiákat, amelyekre a honlap épülhet.

Megoldás

Egy stratégia kidolgozásával kezdtük. Annak érdekében, hogy ezt megtehessük, alapos kutatást végeztünk, hogy megismerkedjünk a divatipar sajátosságaival. Ezután elkészítettük az általunk megfelelőnek ítélt technológiák részletes összehasonlítását.

Miután ezeket bemutattuk az ügyfélnek, megalapozott döntéseket tudott hozni.

Miután lefektettük a stratégiát, elkezdtük tervezni az információs architektúrát és a stílust. Az ügyfél részt vett minden lépésben, értékes visszajelzéseket adott. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legkevesebb erőforrást pazaroljuk el, miközben biztosított az elégedettség.

Amikor megállapodtunk mind a tartalmat, mind a stílust illetően, megterveztük a drótvázat, és végül felöltöztettük, így létrehozva a prototípust.

A prototípust használtuk, hogy teszteljük a weboldalt, majd véghez vittünk néhány szükséges módosítást. Miután minden megfelelőnek tűnt, kialakítottuk az élő weboldalt.  

Eredmény

Az együttműködésen alapuló folyamat segítségével segíthettünk az ügyfélnek megérteni, hogy mire van igazán szüksége, és mi az, ami talán felesleges. A kezdeti terveken sok kiegészítő vizuális elem volt még, de mire a végére értünk, csak a lényeg maradt.

Szorosan együttműködve, kétségek esetén mindig szem előtt tartva a stratégiát, valamint a a célközönséggel való tesztelés által olyan weboldalt tudtunk kialakítani, amely valóban rezonál a vágyott ügyfelekkel.

Ügyfelünk is nagyon elégedett volt a végeredménnyel.

Vízió

A Covid-19-es világjárvány miatt az ügyfelünk úgy döntött, hogy vár az új márkájának bevezetésével.

Nagyon várjuk, hogy a márka életre keljen, amint a gazdasági és társadalmi környezet megfelelő lesz.

« Vissza az összes munkához