Összefoglaló

A hummusbar egy nemzetközi, közel-keleti gyorsétterem-lánc. A mi feladatunk az volt, hogy újratervezzük az éltapot, hogy a rendelési folyamat zökkenőmentes legyen, nagyobb ügyfél-elégedettséget érjenek el, növeljék a személyzet hatékonyságát és végül az értékesítés is növekedjen.

Tovább olvasom
No items found.

Kihívás

A hummusbar arra kért minket, hogy tervezzük újra az étlap rendszerüket, mivel gyakran zavart okozott az ügyfeleik körében, megnehezítve a személyzet munkáját és lassítva a rendelési folyamatot.

A kihívás az volt, hogy egy olyan egyértelmű étlapot hozzunk létre, ahol a kategóriák jól meghatározottak, és a folyamat nyilvánvaló, miközben tiszteletben tartja a hummusbar egyediségét és a hozzájuk tartozó ételkínálatot- kézzel készített és szívből jövő.

Megoldás

Először is meg kellett vizsgálnunk a meglévő étlapot, és meg kellett értenünk a problémáit. Az ügyfélinterjúk során megértettük, hogy a zűrzavar egy része a több kategóriában hasonlóan elnevezett elemekből származik. Továbbá, a leírások nem voltak következetesek: néhány tényszerű volt, felsorolva az összetevőket, míg mások rövid történeteket meséltek el.

A meglévő étlap újratervezése mellett feltéteket is hozzá kellett adnunk, ami egy új koncepció volt, amelyet az új étlap rendszerrel együtt kellett bevezetni.

A menü dekonstruálásával kezdtük. Ezután átnéztük az egyes tételeket, megvizsgálva mindegyik nevét és leírását. Átírtuk a zavaros elnevezéseket és egységesítettük a leírásokat. Úgy döntöttünk, hogy fizikailag is különválasztjuk a kategóriákat, hogy bitztosan világos, könnyen érthető eredemény szülessen.

Ezt úgy értük el, hogy a nyomtatott változaton oltárhajtást, a függő változato paneleket használtunk.

Eredmény

Az étlap teljesen újratervezésével, a szövegezéssel, az elrendezés újratervezésével, a rendetlenség csökkentésével és a fontos információk kiemelésével létrehoztunk egy olyan menüt, amely érthetőbb lett, és gyorsabb, egyszerűbb rendelési élményt nyújthat.

« Vissza az összes munkához