Összefoglaló

A hummusbar egy rendkívül sikeres nemzetközi étteremlánc, mely közel-keleti ízeket kínál. A mi feladatunk az volt, hogy segítsünk nekik teret nyerni a digitális világban. Ennek elérése érdekében három fronton terveztük a támadást: egy modern weboldal, egy natív mobilalkalmazás és egy kioszk az üzleten belüli rendeléshez.

Tovább olvasom
No items found.

Kihívás

A mi feladatunk az volt, hogy hummusbart átemeljük a digitális világba - ezt a projektet 2020 elején, a világjárvány előtt kezdtük el, és hirtelen még relevánsabbá vált a járvány miatt.

A kihívás az volt, hogy digitalizáljuk a hummusbar lényegét, megtartva mindazt, ami a láncot egyedivé teszi - a légkört, a részletekre való figyelmet, a vendégszeretetet és legfőképpen azt a szeretetet, ami átjár mindent.

Megoldás

Stratégiai megbeszéléseink során meghatároztunk néhány fő célt a hummusbar számára: (1) a márkaismertség növelése a megcélzott ügyfélcsoportok körében, (2) az értékesítés növelése, (3) a felvételi folyamat javítása és (4) a franchise hálózat bővítésének elősegítése.

A tervünk az volt, hogy három szögből támadunk: egy modern weboldal, egy natív mobilalkalmazás és egy kioszk az üzleten belüli rendeléshez.

A weboldal volt a legfontosabb eszköz, amelynek feladata, hogy az összes fenti célt elősegítse, különös tekintettel a márkaismertségre, a HR-re és a franchise hálózatra. Miután megvizsgáltuk az egyes célok célszemélyiségeit, a tartalmat és a struktúrát külön-külön terveztük meg perszóna szerint, figyelembe véve egyedi igényeiket. Drótvázakat terveztünk, és a hummusbar csapattal közösen átnéztük őket. Ezután a vizuális koncepciókat hoztuk létre - ez egy különösen érzékeny fázis volt, mivel a márka számára különsen fontos az identitása, amelyet korábban nem ültettek át sikeresen digitális formába. Miután mindenki elégedett volt, a prototípusokat is megterveztük és teszteltük. Végül elértük a fejlesztési fázist, és egy sokoldalú CMS-t építettünk be, hogy a menüktől és álláslehetőségektől kezdve, az éttermeken és országokon át, a blogbejegyzésekig és promóciókig mindent kezelni tudjanak egy helyen. Egy lokalizáló megoldást is alkalmaztunk, amely lehetővé teszi az egyszerű fordítást.

A digitalizálási projekt részeként egy natív mobilalkalmazást is terveztünk a hummusbar számára, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előrendeljék ételeiket, vagy az étteremben étlapként használva az asztalukhoz rendeljenek, így szolgálva a (2)-es célt - az értékesítés növelését.

A kioszk, mely szintén a (2)-es célt szolgálja, része a következő generációs hummusbaroknak. Célja, hogy egyszerűsítse és felgyorsítsa a rendelési folyamatot, valamint, hogy biztonságosabbá tegye a rendelést a Covid-19 után, azáltal, hogy megszüntetni az emberi érintekzést.

Eredmény

A holisztikus megközelítés megvalósításával képesek voltunk a hummusbart átemelni a digitális világba. Bár nem ők az elsők, hogy meglépjék a digitális átállást, egy átgondolt stratégia mentén tették ezt, ezáltal vesenyelőnyre szert téve.

Vízió

Várjuk, hogy az új digitális eszközök bevezetésre kerüjenek, majd egy hosszútávú együttműködés keretében folyamatosan tökéletesítsük azokat.

« Vissza az összes munkához