A Zoi megálmodója egy nagyon különleges látásmóddal bíró, elhivatott, céltudatos vállalkozó. Számára a legfontosabb, hogy valódi értéket vigyen az emberek mindennapjaiba - mondhatni, kis hétköznapi csodák formájában.

A Zoi márkát ez a hozzáállás ihlette, termékei az egészséges, kiegyensúlyozott életmódhoz járulnak hozzá.

A kihívást az jelentette számunkra, hogy azt a jóindulatot és pozitív kisugárzást, amit a megbízónk képvisel, átadjuk azoknak a fogyasztóknak, akik először emelnek le egy Zoi terméket a polcról.

Az ideális megoldás kialakításához worskhopot tartottunk, hogy pontosan megértsük a célközönséget és a márka mögött álló gondolatokat. Ezután kutattunk, femértük a piacot, ötleteket gyűjtöttünk, inspirálódtunk. Csak ezt követően fogtunk hozzá a tervezéshez, amit a megbízóval szorosan együttműködve véglegesítettünk. Menet közben, szokásunkhoz híven, visszajelzést kértünk a közvetlen érintetteken túl a célcsoporttól is, hogy valóban azt az üzenetet közvetítsük, amit szerettünk volna.

Miután mindenki elégedett volt a brand megjelenésével, rátértünk a címke tervezésre. Lévén egy teljesen új márka és termékcsalád, fontos volt figyelembe vennünk a gyártási költségeket, így megoszroítások mellett kellett megterveznünk a lehető legjobb megjelenést.

A Zoi első termékei, az energiaszeletek 2021 év végén kerültek piacra, áttörő sikerrel. Az együttműködést folytatjuk, izgatottan várjuk a Zoi következő termékcsaládjait.

Tovább olvasom
No items found.