Szakterületeink

Névválasztás

Logó & vizuális identitás

Üzenetek és  verbális identitás

Arculati kézikönyv

Töltsd le a brand tesztet és tudd meg, milyen erős a márkád.

Munkafolyamat

00

Stratégia

A sikeres márkák mögött egy határozott értékend áll. Mielőtt bármit is elkezdenénk tervezni, meg kell ezt határoznunk, megértenünk a vállalkozásodat és közönségét. Éppen ezért minden egyes megbízást egy stratégia kialakításával kezdünk, mely iránymutatásul szolgál minden tervezési munkához.

További információ »

01

Vizuális stílus

Egy széleskörű kutatás és válogatás során feltárjuk a stratégiádnak megfelelő vizuális lehetőségeket. Készítünk egy összeállítást, amelyet addig módosítunk, míg tökéletesen képviseli a márkádat.

02

Névválasztás & verbális stílus

A nyelvezet is ugyanolyan fontos, mint a látvány, ha egy  márka azonosításáról van szó. Segítünk elnevezni a vállakozásodat,  meghatározni egy hangnemet és sajátos üzeneteket írni, megteremtve egy tartós  és hiteles verbális identitást.

03

Logó tervezés

Miután megvannak a vizuális és verbális alapok, a nevet, a kinézetet és az érzetet egyesítve megtervezzük a logót, amely a márka kulcsfontosságú azonosítóeleme lesz. Mi úgy gondoljuk, hogy a jó logó formájában egyszerű, emlékezetes és a vállalkozás profiljához illeszkedik.

04

Identitásrendszer összeállítása

Most, hogy az identitásrendszered építőelemei készen  állnak, összerakjuk a darabokat, hogy életre keltsük a márkád. Lényegében  meghatározzuk a márkád saját nyelvét, amelyet következetesen alkalmazhatsz az  összes csatornádon és platformodon, és amely szervesen fejlődhet a cégeddel  együtt.

05

Finalizing and application

A következetesség alapvetően fontos ahhoz, hogy profizmust sugározz. Megalkotunk egy arculati kézikönyvet, amely tartalmazza a márkád összes jellemzőjét, mint például a logó tulajdonságai, betűtípusok, színek, ikonográfia, képhasználat és még sok más.

Segítünk a célközönséged elérésében is, sokféle digitális és nyomtatott anyagon alkalmazva az újonnan megalkotott márkád identitását.

További információ »

Elégedett ügyfeleink

Te vagy a legjobb!

Te vagy a  legjobb! Csak hogy tudd. A vizuális koncepciók gyakran elsőre tökéletesek.  Ebből látszik, hogy igazán megértesz. Tökéletes munka!

Philip wallage
tulajdonos, Het fietshuys

Egyszerűen profi munkát végeznek

Először egy rebranding projekt kapcsán vettem fel a  kapcsolatot TASNADI & CO-val. Nagyon inteligensen emelték át a márka  lényegét egy új, friss megjelenésbe. Azóta létrehoztak egy új weboldalt  számunkra, digitális kampányokat folytatnak és nyomdai anyagokat terveznek.  Egyszerűen profi munka, függetlenül attól, mi a feladat - nagyon elégedett  vagyok.

DÖMÉNY GABRIELLA
TULAJDONOS, Tincses sziget

Egy élmény volt

Öröm volt együtt dolgozni a srácokkal a TASNADI &  CO-tól. Nagyra értékelem a rugalmasságot, hogy rendelkezésre állnak, amikor szükségem van rájuk, és proaktívan alakítják a munkafolyamatot úgy, hogy  egyszerűbb legyen a vállalkozásom számára.

György bence
tulajdonos, gold b consulting

Igazi projektgazdaként viselkedtek

Nagyra értékelem a TASNADI & CO-val kialakított partneri kapcsolatot. A kommunikáció gyors és hatékony volt, és igazi projektgazdaként viselkedtek, valódi értéket szállítva, a projektet hatékonyabb útra terelve, és valóban szem előtt tartva az érdekeinket.

Gyuricza fanni
Marketing manager, Babacentrum

Beszélgessünk!

Írj nekünk, ha úgy gondolod, hogy együtt valami csodálatosat alkothatunk.

Köszönjük! Az üzenet megérkezett, rövidesen válaszolunk.
Hoppá! Valami  elromlott az üzenet küldése folyamán.