Meghatározzuk

A márkád  küldetését

Célközönségét

Alapértékeit

Piaci helyzetét

Egyedi  értékajánlatát

“A márkád nem az, amit te mondasz róla.
Hanem az, ahogy
a többkiek látják.”

Marty Neumeier

Módszertanunk

Ha egy márkát az emberek benyomása határoz meg, mi értelme van megtervezni?

A márkát teljes egészében kell nézni, amit mi egy 3D-s modellel szemléltetünk. A lenti modellen a vízszintes rétegek mutatják, hogy működnek együtt a vállalatod részegységei a márka megalkotásában. A függőleges felosztás pedig megmutatja, hogy a márkádat a külvilág hogyan értelmezheti különböző szinteken.

Annak ellenére, hogy közvetlenül nem tudod megtervezni a saját márkádat, az alkotóelemeit meg lehet és meg is kell tervezned. Ezáltal befolyásolhatod, hogy az emberek mit éreznek a márkáddal kapcsolatban, és így felkészülhetsz a sikerre.

Stratégia

Egy erős márkát mindenekelőtt szilárd stratégiára kell  építeni. A jó stratégia választ ad arra, hogy mik az alapvető céljaid, kik  legyenek a vevőid, hol szállsz be a versenybe, hogyan fogsz nyerni és hogy  fogsz növekedni.

Identitás

Az identitás az, amit az emberek látnak és hallanak abból, amit a termékeden keresztül feléjük kommunikálsz: milyen a megjelenésed, hogyan viselkedsz és milyen a karaktered.

Cégkultúra

Egyszer nyerni nem elég. Újra és újra nyerned kell azért, hogy folyamatosan fejlődni tudj és meghatározó maradj a piacon. Ez csak hosszú távon és következetesen, az innovációt elősegítő erős cégkultúrával  valósítható meg.

Termékek

A termékek és szolgáltatások kézzelfogható értékek, amelyeket az ügyfeleidnek nyújtasz. Egyedülállóvá kell tenned ezeket, különben kudarcot fogsz vallani. Meglétük szükséges, de önmagában nem elegendő.

Márka

Végül elérjük a legkülsőbb réteget, ahol minden alkotóelem  összeáll, és létrehozza azt, amit a márkádnak tekintenek. Ha minden területre  odafigyelsz, akkor olyasvalami fog megszületni, ami megfelel az üzleti  céljaidnak és előre is mozdítja azokat.

Érzékelés

Vizsgáljuk meg, hogy a vásárlók (és más érintettek) hogyan  lépnek kapcsolatba a márkáddal. Az első szint az érzékelés: hogyan hat  mindaz, ami látható, hallható, szagolható, ízlelhető és tapintható.

Értelmezés

Egy szinttel lejjebb találod az értelmezést. Ez az a folyamat, amelyen keresztül megértjük a környező világot, beleértve a vállalatokat, termékeket és szolgáltatásokat.

Érzelmek

Sok tettünket és döntésünket érzelmeink motiválják, bár ezt gyakran (tudatosan vagy tudat alatt) értelemmel próbáljuk leplezni.

Rezonancia

Az utolsó előtti szinten találod a rezonanciát, ami azt az érzetet adja, hogy egy vállalat, termék vagy szolgáltatás megfelelő neked.

Törzsi kapcsolat

A legmélyebb szint, egyfajta törzsi hovatartozás érzése, amely a vásárlókat a márkával összekapcsolja. Egy mély zsigeri összetartozás-érzést ad.

Amikor egy márka célja, hogy több szinten is kapcsolatba lépjen a fogyasztóival, nemcsak mélyebb köteléket teremthet, hanem szélesebb közönséget is elérhet, mivel a különböző emberek más-más élményekre reagálnak.

Elégedett ügyfeleink

Nagyszerű munkát végeztek márkánk digitalizálásával

A TASNADI & CO csapata nagyszerű munkát végzett márkánk digitalizálásával. A koronavírus-járvány éppen akkor ért minket, amikor elkezdtük a projektet, de gyorsan alkalmazkodtak, és jól tudták kezelni a projektet, miközben prioritásaink az operatív feladatok felé mozdultak el. Voltak hullámvölgyeink, de összességében nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Uri Gotlibovich
partner, Hummusbar

Te vagy a legjobb!

Te vagy a  legjobb! Csak hogy tudd. A vizuális koncepciók gyakran elsőre tökéletesek.  Ebből látszik, hogy igazán megértesz. Tökéletes munka!

Philip wallage
tulajdonos, Het fietshuys

Egyszerűen profi munkát végeznek

Először egy rebranding projekt kapcsán vettem fel a  kapcsolatot TASNADI & CO-val. Nagyon inteligensen emelték át a márka  lényegét egy új, friss megjelenésbe. Azóta létrehoztak egy új weboldalt  számunkra, digitális kampányokat folytatnak és nyomdai anyagokat terveznek.  Egyszerűen profi munka, függetlenül attól, mi a feladat - nagyon elégedett  vagyok.

DÖMÉNY GABRIELLA
TULAJDONOS, Tincses sziget

Egy élmény volt

Öröm volt együtt dolgozni a srácokkal a TASNADI &  CO-tól. Nagyra értékelem a rugalmasságot, hogy rendelkezésre állnak, amikor szükségem van rájuk, és proaktívan alakítják a munkafolyamatot úgy, hogy  egyszerűbb legyen a vállalkozásom számára.

György bence
tulajdonos, gold b consulting

Igazi projektgazdaként viselkedtek

Nagyra értékelem a TASNADI & CO-val kialakított partneri kapcsolatot. A kommunikáció gyors és hatékony volt, és igazi projektgazdaként viselkedtek, valódi értéket szállítva, a projektet hatékonyabb útra terelve, és valóban szem előtt tartva az érdekeinket.

Gyuricza fanni
Marketing manager, Babacentrum

Szeretnéd tudni, hogy van-e márkád? Töltsd ki az ingyenes Brand tesztet!

Kitöltöm a tesztet

Az új márkád egy ingyenes, 30 perces videóhívással indul

Ha kíváncsi vagy, hogyan tudnánk együttműködni, írj nekünk egy üzenetet, vagy vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot. Megbeszélünk egy online találkozót, hogy jobban megismerjük egymást.

A hívás során az alábbiakat tisztázzuk:

  1. Mik a céljaid vállalkozásoddal?
  2. Milyen kihívások állnak az utadban?
  3. Jelenlegi terveid, tevékenységeid
  4. Látunk-e lehetőséget az együttműködésben?
Köszönjük! Az üzenet megérkezett, rövidesen válaszolunk.
Hoppá! Valami  elromlott az üzenet küldése folyamán.